Skip links

DJ за абитуриентски бал

В България един от най-почитаните и чествани празници е абитуриентският бал. Това събитие се свързва с приключването на ученическия период и започването на зрелостта. Абитуриентският бал най-често се отпразнува с пищно празненство, многоброен списък с гости и блестяща визия на завършващия.

Правилното организиране на това събитие оказва голямо значение за протичането му и спомените, които ще остави както за абитуриента, така и за гостите.

Как протича един абитуриентски бал в България?

Абитуриентският бал е ден, който се организира месеци наред и минава като един миг. Той включва множество подготовки, част от които са:

Избор на костюм/рокля, обувки и аксесоари, в зависимост от пола на абитуриента;

Избор на ресторант, зала или подходящо помещение, където да съберете близки, роднини и приятели;

Меню – може да бъде под формата на шведска маса, кетъринг, коктейлни хапки или стандартизирани с ястия за всеки;

Избор на DJ. Диджеят ще се погрижи празникът да бъде на ниво и гостите да се забавляват;

Празнична торта;

Поглед към това което правим

Пакетни цени за абитуриентски балове

150 лв. / час

Защо да избера Dj Bobi?

Несъмнено това не е поредният рожден ден или повод за събиране с приятели, а е празник, който празнува края на един период и започването на друг. Това е момент, който се случва един път в живота и се помни завинаги. Това внася тежест върху събитието и организаторите, защото те поемат отговорност да направят този ден незабравим. 

Диджеят е ключова фигура в организацията на празненството, защото неговата задача е да канализира положителната енергия, да разчупи обстановката и да накара хората да се забавляват истински. Това е нелесна задача и за изпълнението й се изисква професионализъм, опит в областта и много сърце, което да се вложи от страна на диджея.

DJ Bobi е организирал множество абитуриентски и абсолвентски балове. Той несъмнено ще се съобрази с всички ваши изисквания и предпочитания. Ако предпочитате изтънчена обстановка, с по-ненатрапчиво музикално присъствие, ще подготви за вас музикални произведения, които ще подчертават събитието, но няма да внасят нежелани мотиви.

Ако пък идеята ви е да направите грандиозно парти, което да ви държи много време напред, то диджей Боби със сигурност ще вложи цялото си старание да постигне това. 

Диджей Боби е организирал всякакви празненства – балове, рождени дни, сватби и фирмени партита, които са в различни музикални тематики и жанрове, разполага с професионална апаратура и има богати знания в областта на музиката.

Той знае отлично кои са новите хитове, както и старите класики, които ще се слушат винаги. Можете да разчитате както вие, така и гостите ви, че ще пуска любими песни и ще прави персонални поздрави. Цялото това динамично преживяване, професионално отношение и перфекционизъм, вие ще получите на достъпни цени, от диджей с дългогодишна практика.

Ако искате да организирате своя незабравим абитуриентски празник в София, не се колебайте и изберете диджей Боби.

Разгледай
Премести