Skip links

DJ за сватба

Сред най-важните организационни елементи, които трябва да осигурите възможно най-рано за вашия сватбен ден, е именно дисководещият, който ще съпроводи целия празник, ще отговаря за настроението, за провеждането на всички ритуали и ще поддържа интереса на гостите.

Защо трябва да наемете професионален диджей за вашия сватбен ден?

Когато вие наемате професионален Dj за провеждане на такова важно събитие, каквото е сватбата, вие получавате:

Професионално отношение;

Опит в организирането на сватбени събития;

Разнообразен и иновативен начин за представяне на познатите ритуали пред гостите;

Вълнуващо изживяване през цялото време;

Съобразяване с музикалните желания и комбинирането им по най-добрия начин;

Професионално оборудване, което ще осигури перфектно озвучаване;

Добро настроение и неповторимо изживяване.

Важно е да заложите на професионалист, а не на любител, защото водещият има ключова роля в провеждането на сватбеното събитие. Неговите умения и настроението, което внася, ще повлияят значително на вашето събитие и впечатленията, с които гостите ви ще останат.

Поглед към това което правим

Пакетни цени за сватбени тържества 

Пакет "Озвучаване"

650 лв.

5 часа озвучаване

Овъртайм (ако се налага) - 150 лв.

Промо цени при ранни записвания

Пакет "Стандарт"

899 лв.

5 часа озвучаване

5 часа водещ на сватбеното тържество

Овъртайм (ако се налага) - 150 лв.

Промо цени при ранни записвания

Пакет "Специал"

999 лв.

5 часа озвучаване

5 часа водещ на сватбеното тържество

Осветление на дансинг

Осветление на официална маса

Овъртайм (ако се налага) - 150 лв.

Промо цени при ранни записвания

Допълнителни услуги

Тежък дим за един приказен танц в облаците 3 пускания

Надписване на имената на младоженците върху движещи глави

Бездимни фойерверки 4бр.

Водещ тържество (извън пакетните предложения)

Ъплайт на зала

Изнесен ритуал

Други услуги

350 лв.

150 лв. на глава

160 лв.

600 лв.

400 лв.

250 лв.

по договаряне

Допълнителни услуги

Тежък дим за един приказен танц в облаците 3 пускания

350 лв.

Надписване на имената на младоженците върху движещи глави

150 лв. на глава

Бездимни фойерверки 4бр.

160 лв.

Водещ тържество (извън пакетните предложения)

600 лв.

Ъплайт на зала

400 лв.

Изнесен ритуал

250 лв.

Други услуги

по договаряне

Какви са основните ритуали и игри, които се извършват под съпровода на водещия?

В основата на добре организираната сватба стоят ритуалите и игрите, които правят събитието различно, неповторимо и емоционално наситено. Независимо, че през годините традициите се осъвременяват и придобиват по-модерен облик, те запазват основата, заложена от предишните поколения. 

Има ритуали, чието провеждане започва още преди същинското събитие в ресторанта – откупуването на булката, първото хоро пред дома на булката.

След сключване на граждански и църковен брак, следва най-празничната и динамична част от сватбеното празненство, а именно стартирането на забавлението.

Водещият е този, който въвежда встъпителна част, представя родителите на младоженците. Водещият е този, който представя кумовете и шаферите и приветства всички да посрещнат новото семейство.

Водещият е човекът, който провежда ритуала с ритане на менче, минаване по бяла, червена и синя лента, както и захранванването с питката. 

След вдигане на тост, който е организиран от кума, диджеят приканва гостите и празнуващите на сватбата за наздравица, след което идва моментът за първия танц.

Диджеят е организатор и водещ на провеждането на всички забавни игри и култови моменти, като:

Хвърляне на букет/жартиер – водещият има задачата да организира този ритуал по забавен, интригуващ и иновативен начин;

Игра с обувки – тази игра се играе от младоженците, които стоят с гръб на два стола и държат във всяка ръка една своя и една обувка на половинката си. Водещият на събитието чете въпроси и спрямо мнението им, те трябва да вдигнат обувката;

Музикален стол – през последните години тази игра е много актуална за сватбите. При нея младоженците избират няколко участници, които да вземат по един стол и да ги сложат в кръг. Чрез танци и обикаляне на столовете, когато диджеят спре музиката, те трябва да седнат. Който остане прав, отпада, а който остане последен – печели награда;

Разрязване на сватбената торта – този култов момент може да се нарече кулминацията на сватбата. Водещият трябва да се постарае да проведе този ритуал по забавен начин.

Освен всички тези ключови моменти, водещият трябва да изпълнява музикални желания, да спазва жанрови предпочитания, да уважава всички възрастови групи, които са присъстващи и не на последно място да създава настроение за гостите.

DJ е ключова фигура за провеждането на една сватбена церемония и празненство и наличието му е почти задължителен елемент.

Защо да избера Dj Bobi?

Когато поверявате специалния си ден в ръцете на някого и го правите част от организацията, вие му гласувате доверие, което трябва да бъде оправдано. Dj Bobi е професионалист в областта на забавлението, има дългогодишен опит с провеждането на сватби. Той има едновременно съвременен и традиционен поглед над нещата. 

Благодарение на неговия професионализъм, вие можете да получите ценни съвети, които да обогатят сватбеното празненство и да направят преживяването още по-запомнящо се.

Dj Bobi ще проведе предварителна среща с вас, където ще можете да зададете всички въпроси, които ви вълнуват, да уточните стиловете музика, които предпочитате да огласяват сватбата, както и да заявите желаните от вас ритуали, игри и украса

Заедно с Dj Bobi ще изготвите план за провеждането им, който той стриктно ще спазва по време на празничния ден.

Dj Bobi ще ви съпровожда през целия празник, ще поставя на пиедестал предпочитанията и желанията ви и ще се погрижи всеки един от гостите да остане уважен и с добри впечатления от сватбата. 

Ако искате да организирате сватбата си в София по различен и забавен начин, който ще запомните завинаги, се доверете на Dj Bobi. Качеството на услугите му като Dj са първокласни и безкомпромисни, а цената – атрактивна и достъпна.

Разгледай
Премести