Skip links

Професионални услуги

DJ за детски рожден ден

Рожденият ден за едно дете е най-важният и вълнуващ в годината, в който то иска да се почувства специално, да се събере с приятелите си и да се забавлява.

Това създава отговорност за родителите да направят подобаваща организация и да се погрижат детските представи да бъдат оправдани.

Какво представлява детският рожден ден и какви са основните моменти от него?

Както знаем, да накараш един възрастен да се забавлява и да се чувства заинтригуван от дадено събитие, е много по-лесно, отколкото да се прикове вниманието на детска аудитория.

За целта е необходимо освен вкусна храна и приятна обстановка, да има наличен и екип от професионалисти, които да се погрижат рожденият ден да протече повече от отлично и децата да останат доволни. 

Поглед към това което правим

Пакетни цени за детски партита

Пакет "Икономи"

150 лв.

120 минути Диджей

Пакет "Стандарт"

220 лв.

90 минути Аниматор

90 минути Диджей

Пакет "Тематичен"

По договаряне

120 минути Аниматор

120 минути Диджей

Пакет "Лукс"

280 лв.

120 минути Аниматор

120 минути Диджей

20 Балони с хелий

Рисуване на лица

Тематични костюми

Могат да се използват следните трикове, които да накарат вашето дете да се почувства специално на своя рожден ден, а именно:

Избор на заведение с кът за деца, където да могат малките гостите да си играят;​

Избор на фирма, която предоставя комбинация от изпълнение на музикални желания и забавление. Ако има аниматори, това е значителен позитив за рождения ден. Те ще организират различни игри, състезания с награди, които ще накарат децата да се чувстват добре и да искат да участват активно в празника;

Тематична торта, която превъплъщава интересите на детето, хобитата, любими герои или филмчета;

Парти украса с балони, надписи;

Могат да се измислят тематични костюми.

Защо да се доверя на Dj Bobi за рождения ден на моето дете?

Осъзнаваме колко трудно е да задоволим желанията, очакванията и потребностите на децата в съвременния свят, които искат от всичко по много. Нашата фирма има дългогодишен опит в честването на детски празници и знаем от какво се вълнуват и кое впечатлява малките членове на вашето семейство.

Dj Bobi ще се погрижи за поддържането на динамично темпо, съчетание между интересни игри и хубава музика, подходяща за конкретната възрастова група.

За провеждане на детски партита в София, ние предлагаме четири варианта, всеки от които на повече от атрактивни и достъпни цени. 

По този начин даваме възможност на всеки да избере подходящата опция за организиране на подобен тип събитие, спрямо нуждите и възможностите.

Изберете нашата агенция за детско парти в София и ще получите незабравимо изживяване, което задължително ще искате да повторите.

Разгледай
Премести