Skip links

Професионални услуги

DJ за рожден ден

Рожденият ден за всеки един човек, независимо дали на дете, на мъж или на жена, несъмнено е сред най-важните празници в годината, които най-често рождениците биха искали да отбележат запомнящо се, особено ако е юбилей. Ако решите да направите сбирка с приятели и роднини, то следва да заложите на диджей, който да подходи с професионализъм и да внесе креативност във вашето преживяване.

Той организира своя лист с песни по начина, по който вие искате, с жанровите ви предпочитания;

Гостите ви могат по всяко едно време да поискат персонални поздрави за гостите или рожденика;

Ще се съобрази с любимите ви песни и ще гледа на желанията ви с приоритетност;

Какви са предимствата да наемем дисководещ за своя празник?

Много хора залагат на диджей за осигуряването на правилното и забавно протичане на рождения си ден. Това се дължи на следните предимства, които този избор носи със себе си:

Диджеят е не само вносител на забавни емоции, но може да бъде и организатор на събитието;

Благодарение на дългогодишния си опит, той може да ви даде съвети относно провеждането, приготовленията и украсата;

Ако празнувате детски рожден ден може да организира множество игри, които да поддържат интереса на децата, а родителите да могат спокойно да се насладят на празника;

Ако искате да изненадате своята половинка, близък приятел или член на семейството за рождения му ден, диджеят ще ви помогне да осъществите по подобаващ начин събитието си;

Поглед към това което правим

Пакетни цени за рожденни дни

150 лв. / час

Защо да се доверите на Dj Bobi?

Ако искате да направите специалния си празник незабравим, трябва да организирате празненството си по най-добрия начин и да заложите на опитни професионалисти, които да се погрижат за всеки един детайл. Доверете се на Dj Bobi, който ще се опита да се запознае изцяло с интересите, представите ви и да ги пресъздаде по уникален начин. 

Вашите музикални предпочитания ще бъдат поставени на пиедестал, както и тези на гостите ви, за да можете да се почувствате в центъра на купона. Независимо дали искате да празнувате с шумно парти, танци и динамика или предпочитате музика за фон и по-семпло събитие, то диджей Боби несъмнено е правилният избор за вас.

Оборудването на Dj Bobi е професионално и с възможност за озвучаване както на малки, така и на големи помещения. Преживяването с него ще остане незабравимо, а цената за удоволствието е повече от атрактивна. Ако си търсите диджей за София, който да донесе огромна доза забавление на рожденият ви ден, това е най-оптималното решение, което можете да вземете.

Разгледай
Премести