Skip links

DJ за кръщене

Има събития, които се случват веднъж в живота и оставят своя отпечатък завинаги – такова е раждането на бебе и неговото кръщене в последствие.

Традицията повелява, че в изповядването на християнството, един от най-великите и важни за душата на човек моменти, е кръщенето, при което се вярва, че човекът осъществява връзката си с Бог и той го закриля. Може да се извърши както на малко, така и на голямо дете, а ритуалът се отпразнува с празненство. 

Как протича кръщенето

Кръщенето е значим момент за родителите и близките и често след ритуала в църквата, се предприема пищно или семпло празненство, за да се отпразнува новото християнче.

Този светъл празник заслужава подобаващо посрещане, което се характеризира с организация на ресторант, украса, диджей. Благословението на детето се чества със забавления, танци, положителни емоции и незабравими спомени. 

Можете да изберете:

Коктейлна почерпка;

Шведска маса;

Стандартния вариант с подготвено меню за вскеи.

Поглед към това което правим

Пакетни цени за кръщенета

150 лв. / час

Как да създадем подходяща обстановка?

Едно от най-важните неща за поддържането на интереса на гостите и подхранване на духа, е наличието на музика и дисководещ, който да я осигури.

По този начин ще можете да накарате гостите ви да се забавляват, децата да не губят интерес и танцувайки да се адаптират в обстановката.

Можете да отправяте поздрави към гостите си, както и те към вас и празненството да завърши с разрязването на вкусна празнична торта.

Обичаят повелява детето да има своите кръстници, които да го съпътстват от тук натам в живота и да бъдат негови закрилници. Те също следва да приемат този ден за техен празник и да го запомнят положително. 

Като уважение към гостите, можете да направите за тях малки подаръчета, които да им напомнят за преживяването години наред.

Защо да изберете Dj Bobi за кръщенето на вашето дете?

Независимо дали предпочитате семпло тържество или пищно отпразнуване със своите близки роднини и приятели, то е важно да осигурите диджей за поддържането на забавната обстановка.

За да направите празника на вас и вашето дете неповторим, се доверете на услугите на DJ Bobi, който ще създаде празнично настроение и ще ви помогне забавлението да бъде на ниво.

Ние знаем колко важно е кръщенето и че се случва веднъж в живота и по този повод ви даваме гаранция, че ще бъде запомнящо се преживяване. 

DJ Bobi ще съобрази всичките ви жанрови и музикални предпочитания, ще се погрижи усърдно да пресъздаде уважението към всеки един гост. Ако на празника има повече деца, той умело ще успее да ги забавлява, защото Dj Bobi има богат опит в организирането на детски рожденни дни и празници. 

Всеки от гостите ви ще може да си поиска персонализирани поздрави, с които да отправи пожеланията си към християнчето и неговите близки. 

Цялото това незабравимо преживяване ще получите на разумни цени.

Разгледай
Премести