Skip links

Украса за абитуриентски бал

Абитуриентският бал спада към тези събития, които са веднъж в живота. Този празник за дванадесетокласниците е не просто незабравим ден, който се свързва с алкохол и купони, но притежава значителна символика – това е краят на един цял период в живота на човек и започването на зрелостта. 

В днешно време абитуриентският бал е поставен на почит сред младото общество и още преди започването на последната учебна година започват трепети и организации за големия ден. 

Зад подобаващото отпразнуване стоят множество организации и подготовки, по-голямата част от които се касаят от трети лица, от чиито услуги се възползва семейството на абитуриента.

Какви са основните аспекти, на които трябва да се обърне внимание за абитуриентския бал?

Организацията може да бъде с голяма продължителност и изисква да обърнете вниманието си върху няколко основни аспекта, които със сигурност имат отношение към перфектното събитие:

Локация – да изберете къде да отпразнувате това събитие е сред най-големите и най-важните аспекти, които трябва да организирате много време преди настъпването на този ден. Ако сте се спрели на конкретно заведение, е добре да направите своята резервация веднага, за да не е заета датата в последствие;

Украсяване – това несъмнено е сред най-важните неща, защото по този начин се разнообразява обикновената обстановка и се превръща в персонална. Най-добре е да заложите на професионална агенция за целта, която ще изпълни всички ваши предпочитания;

Забавление – празник без музика не може. Наличието на дисководещ е важно, защото той ще се погрижи за доброто настроение, развеселяване на гостите, показване на танцувални умения и задоволяване на всички музикални предпочитания;

Фотограф – абитуриентският бал минава бързо, но спомените за него могат да останат завинаги благодарение на снимките, които фотографа ще ви направи. Можете да заявите желание и за видео, което описва всички важни моменти на деня.

Поглед към това което правим

Необходимо ли е украсяването?

Украсяването за абитуриентски бал е подценявана част от организацията, но всъщност е сред най-важните. Украсата за ресторанта и поставянето на украса  на масата на абитуриента, показва персоналното отношение към този празник. Благодарение на нея, обикновената обстановка в заведението се превръща в забавна, празнична и повдигаща духа. 

Освен това, при наличието на красива украса, снимките от празненството ще бъдат още по-завършени и зашеметяващи.

Какви са най-популярните украси за момиче и момче?

През последните години сред украсяването за абитуриентски бал и други важни празници, се открояват няколко популярни и почти задължителни мотиви. 

Когато се организира празник за момиче се залага на по-светлите тонове, които символизират нежността на абитуриентката – розово, лилаво, слонова кост, бяло. Различното при декорацията е използването както на стандартни балони, така и хромирани. Те могат да бъдат в класическа форма или изобразяваща сърца. Използват се коктейлни и декоративни масички в различни размери, върху които са позиционирани сладки изкушения – къпкейкове, бонбони, сладки. Надписът е написан в тематичен цвят и може да бъде както прикрепен към винила на арката, така и позициониран на вратата. Често срещано е използването на плюшено мече, който да бъде сложен до масичката на видно място като част от декора.

При организирането на мъжки празник се залага на по-изчистена украса, която включва неутрални цветове или типични за мъжете – синьо, тъмно зелено, комбинация между синьо и черно. Могат да се поставят големи цифри 12, които да подсказват, че се празнува абитуриентски бал. 

Арката е най- важния елемент от украсата в днешно време, както за момиче, така и за момче. Тя е център на вниманието и често празничната торта се реже на масичка до нея. Тя е такъв ключов елемент от украсата за абитуриентския бал, защото е най-предпочитаното място за заснемане на кадри с гостите. 

Има няколко вида арки:

  • Класическа;
  • Кръгла;
  • Тип “Портал”;
  • Полуарка;

Защо да ни се доверите?

Да откриете професионалисти, които да се погрижат както за големите елементи от украсата, така и за най-дребния детайл, е много трудна задача в днешно време, защото браншът се характеризира с изобилие от фирми, предлагащи тези услуги. За съжаление не винаги показаното под формата на рекламна снимка в интернет пространството отговаря на реалността.

Агенция Grande Festa ще се погрижи да получите изпипана до последния детайл украса за абитуриентския бал, която да отговаря напълно на вашите очаквания и изисквания. Независимо дали желаете арка с балони, тематичен надпис или специални елементи, които да отговарят цветово на темата на абитуриентския бал, то ние ще го осигурим. 

Dj Bobi ще се погрижи за поддържането на доброто настроение, като спазва жанровите ви предпочитания и желанията на вас и вашите гости. По този начин празникът ви ще бъде едновременно забавен и красив.На колата за изпращането на абитуриента също ще бъде обърнато достатъчно внимание. Ще получите украса с балони, която напълно отговаря стилово и цветово на целия празник.

Ако искате да заложите на професионализъм за вашия празник в София, се доверете на нас и ще получите перфектна украса и настроение на атрактивни цени.

Разгледай
Премести